01

/03

02

/03

03

/03
arrow
arrow

TRADE PARK ZUIDOOST

AMSTERDAM

Opslagruimte Amsterdam Zuidoost

Heeft u opslagruimte in Amsterdam Zuidoost nodig? De diverse units van TPZO zijn eenvoudig om te toveren in een opslagruimte voor uw bedrijf. Bovendien kunt u dankzij het formaat van onze units eenvoudig uw bedrijfsprocessen op een plek doen. Door een gedeelte van de bedrijfsruimte te gebruiken als opslag en een gedeelte voor kantoorruimte heeft u alles in één. Produceert u zelf producten? Dan kunt u een deel van de bedrijfsruimte inrichten voor de productie, de kantoorruimte gebruiken als kantoor en de rest als opslagruimte in Amsterdam Zuidoost. Meer weten over de mogelijkheden en het huren? Bekijk meer hieronder.

BEDRIJFS- EN KANTOORRUIMTE VANAF
CA. 300 M2

Kenmerken opslagruimte in Amsterdam Zuidoost

Als u een opslagruimte wilt huren in Amsterdam Zuidoost dan is het natuurlijk fijn om te weten wat u daarvoor krijgt. Natuurlijk hangt de grootte af van de beschikbare bedrijfsunits maar de basis van al onze ruimtes zijn hetzelfde en hebben de volgende specificaties:

  • Betonvloer met maximale draagkracht van 2.000 kg/m²;
  • Overheaddeur(en);
  • Ruime vrije hoogte van ca. 6,5 tot 8 meter;
  • Eigen parkeerplaatsen per opslagruimte;
  • Dakverlichting/lichtstraten.

Bovendien beschikken de kantoorruimtes bij de opslagruimtes ook over een snelle glasvezelverbinding. Zoals u kunt zien beschikken onze ruimtes over alles wat u zoekt om een opslagruimte te huren in Amsterdam Zuidoost. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Betonvloer met een
maximale draagkracht van 2.000 kg/m²

Overheaddeur(en)

 

Ruime vrije hoogte van
ca. 6,5 tot 8 meter

 

Eigen parkeerplaatsen per unit

 

Dakverlichting/lichtstraten

Ligging van de opslagruimtes

De ligging van de opslagruimtes in Amsterdam Zuidoost is centraal maar toch strategisch dankzij de nabijheid van de A2, A9 en A10. Deze toplocatie kan een grote factor zijn in het succes van uw kantoorpand met opslagruimte. Bovendien ligt het in de buurt van hotspots zoals de Johan Cruijff ArenA, AFAS Live, Ziggo Dome en de ArenA Boulevard. Er zijn al grote (internationale) bedrijven die u voor zijn gegaan en hier zijn gevestigd. 

Naast de bereikbaarheid van uw opslagruimte in Amsterdam Zuidoost met de auto, is het bedrijventerrein ook uitermate goed te bereiken met het openbaar vervoer. U kunt met de metro, bus of trein reizen naar het NS-station Bijlmer ArenA en vanaf daar is het nog maar vijf minuten lopen naar uw unit. Wij zijn dus de ideale locatie om een opslagruimte te huren in Amsterdam Zuidoost.

OMGEVING

 

TRADE PARK ZUIDOOST

SNELWEGEN

TREIN

METRO

HORECA

TE HUUR

Opslagruimte huren in Amsterdam Zuidoost

Als u opslagruimte wilt huren in Amsterdam Zuidoost, dan bent u bij TPZO aan het juiste adres. Meerdere factoren maken ons een uitstekende plek om voor ons te kiezen. Als ondernemers weten wij namelijk wat ondernemers willen zoals een toplocatie en flexibiliteit. Beide vindt u bij ons. Wij hebben 63 hoogwaardige bedrijfsunits met bijbehorende kantoorruimte variërend tussen de 300m² en 3.000m². Deze bedrijfsruimtes zijn zo in te richten dat u het als een opslagruimte kunt huren in Amsterdam Zuidoost.

BESCHIKBAARHEID

 

TE HUUR

VERHUURD

CONTACT

Eigenaar

Urban Industrial
Keienbergweg 25
1101 EX Amsterdam

info@urbanindustrial.nl
020 – 333 14 05

Makelaar

Cushman & Wakefield
Gustav Mahlerlaan 362-364
UN Studio
1082 ME Amsterdam

+31(0)20 800 2000

Auto
Openbaar Vervoer
Lopen

Fiets

Amsterdam Centraal

15 min.

15 min.

30 min.

Station Bijlmer Johan Cruyff Arena

10 min.

13 min.

05 min.

Metrostation Bullewijk

11 min.

04 min.

Schiphol Luchthaven

15 min.

25 min.