01

/03

02

/03

03

/03
arrow
arrow

TRADE PARK ZUIDOOST

AMSTERDAM

Bedrijfspand Amsterdam Zuidoost

Op zoek naar een bedrijfspand in Amsterdam Zuidoost om u in te vestigen? Bij TPZO hebben wij diverse bedrijfspanden te huur, in diverse formaten. De panden bestaan uit bedrijfsruimtes en een kantoorruimte. Natuurlijk zijn deze ruimtes ook te gebruiken als opslagruimte als u hier meer behoefte aan heeft. Meer weten over de bedrijfspanden die te huur zijn in Amsterdam Zuidoost van TPZO? Lees dan hieronder verder.

BEDRIJFS- EN KANTOORRUIMTE VANAF
CA. 300 M2

SPECIFICATIES

Specificaties bedrijfspanden

Als ondernemers snappen wij wat ondernemers willen en verwachten van hun bedrijfspand in Amsterdam Zuidoost. We hebben bedrijfsruimte beschikbaar tussen de 300m² en 3.000m². Daarnaast zijn de kantoorruimtes in de bedrijfspanden die te huur zijn voorzien van een glasvezelnetwerk. Hierdoor heeft u de beschikking over snel internet als u kiest voor een bedrijfspand in Amsterdam Zuidoost van TPZO. Met dit in ons achterhoofd hebben wij de bedrijfsruimten van het volgende voorzien:

Betonvloer met een
maximale draagkracht van 2.000 kg/m²

Overheaddeur(en)

 

Ruime vrije hoogte van
ca. 6,5 tot 8 meter

 

Eigen parkeerplaatsen per unit

 

Dakverlichting/lichtstraten

Bedrijfspanden te huur Amsterdam Zuidoost

De bedrijfspanden die te huur zijn in Amsterdam Zuidoost van TPZO hebben een toplocatie. Het bedrijventerrein ligt aan de Keienbergweg en Hoogoorddreef en is daardoor vlakbij de snelwegen A2, A9 en A10. Dit zorgt ervoor dat u vanaf uw bedrijfsruimte zo in de binnenstad van Amsterdam en de rest van de Randstad bent. Maar ook met openbaar vervoer bent u zo bij uw pand. U kunt met de metro, bus of trein reizen naar het station Bijlmer ArenA en vanaf hier is het nog ongeveer vijf minuten lopen naar het bedrijfspand in Amsterdam Zuidoost. 

De omgeving waar onze bedrijfspanden te huur zijn staat vol met grote (internationale) bedrijven. Hierdoor krijgen de bezoekers van uw pand direct een positieve indruk als u gevestigd bent tussen dit soort bedrijven. Daarnaast zijn er enkele hotspots in de buurt van onze bedrijfspanden in Amsterdam Zuidoost, zoals de Johan Cruijff ArenA, AFAS Live, Ziggo Dome en de ArenA Boulevard.

OMGEVING

 

TRADE PARK ZUIDOOST

SNELWEGEN

TREIN

METRO

HORECA

TE HUUR

Mogelijkheden bedrijfspanden te huur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent de bedrijfspanden die te huur staan in Amsterdam Zuidoost? Neem dan contact op met TPZO en laat u informeren over de beschikbare bedrijfspanden en de mogelijkheden met deze units.

BESCHIKBAARHEID

 

TE HUUR

VERHUURD

Bezichtiging

Bezichtigen van bedrijfsruimte Amsterdam Zuidoost

Bezichtigen of meteen huren? Neem dan contact op met ons. Urban Industrial heeft als eigenaar van het bedrijvencentrum TPZO een kantoor op het terrein zelf. Zo kunnen we snel schakelen.
Vandaag nog bezichtigen? Sparren over de mogelijkheden voor uw onderneming? Of vragen over een kantoorruimte of bedrijfsruimte huren in Amsterdam Zuidoost? Kom langs, bel ons, of stuur ons een e-mail; we proberen altijd binnen één werkdag te reageren.

Zit hier niet bij wat u zoekt?

Wij verhuren ook op Amstel Gateway en andere locaties Urbanindustrial

Of neem contact op met 020 333 1405

CONTACT

 

Eigenaar

Urban Industrial
Keienbergweg 25
1101 EX Amsterdam

info@urbanindustrial.nl
020 – 333 14 05

Makelaar

Cushman & Wakefield
Gustav Mahlerlaan 362-364
UN Studio
1082 ME Amsterdam

+31(0)20 800 2000

Auto
Openbaar Vervoer
Lopen

Fiets

Amsterdam Centraal

15 min.

15 min.

30 min.

Station Bijlmer Johan Cruyff Arena

10 min.

13 min.

05 min.

Metrostation Bullewijk

11 min.

04 min.

Schiphol Luchthaven

15 min.

25 min.