01

/03

02

/03

03

/03
arrow
arrow

TRADE PARK ZUIDOOST

AMSTERDAM

Kantoorruimte Amsterdam Zuidoost

Een kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost? Dan bent u aan het juiste adres bij Trade Park Zuidoost (TPZO). Bij ons bedrijvencentrum weten wij als ondernemers precies wat ondernemers willen, een toplocatie en flexibiliteit. Bij TPZO zijn dit dan ook precies zaken die wij bieden bij onze 63 hoogwaardige bedrijfsunits met bijbehorende kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost. De afmetingen variëren van 300m² tot 3.000m². Lees hieronder meer over een kantoorruimte huren in Amsterdam Zuidoost bij TPZO.

BEDRIJFS- EN KANTOORRUIMTE VANAF
CA. 300 M2

Specificaties kantoorruimtes

Betonvloer met een
maximale draagkracht van 2.000 kg/m²

Overheaddeur(en)

 

Ruime vrije hoogte van
ca. 6,5 tot 8 meter

 

Eigen parkeerplaatsen per unit

 

Dakverlichting/lichtstraten

Ligging kantoorruimte

Onze kantoorruimtes liggen centraal maar strategisch aan de snelwegen. Deze locatie zorgt voor succes omtrent uw toekomstige bedrijfshal of kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost. Bovendien is ons terrein eenvoudig bereikbaar en dichtbij bekende plekken zoals de Johan Cruijff ArenA, AFAS Live, Ziggo Dome en de ArenA Boulevard. Dit is dan ook een van de vele redenen dat grote (internationale) bedrijven u al voor gingen. Deze bedrijven zorgen voor een representatieve omgeving en daardoor is uw kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost direct een goed visitekaartje voor bezoekers.

TPZO ligt dichtbij de snelwegen A2, A9 en A10. Vanaf hier bent u dus zo in de binnenstad van Amsterdam maar ook in heel de Randstad. Naast dat u eenvoudig met eigen vervoer naar uw kantoorruimte kan komen is het ook heel eenvoudig met het openbaar vervoer. U kunt met de metro, trein of bus naar NS-station Bijlmer ArenA reizen en vanaf daar is het nog maar vijf minuten lopen naar uw kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost.

OMGEVING

 

TRADE PARK ZUIDOOST

SNELWEGEN

TREIN

METRO

HORECA

TE HUUR

Indeling kantoorruimtes Amsterdam Zuidoost

Als u besluit een kantoorruimte te huren in Amsterdam Zuidoost van TPZO dan krijgt u een ruimte die zich kenmerkt door hoogwaardig niveau. Zowel de ruimten als het totale object wordt uitstekend onderhouden. Al onze ruimten in het bedrijfspand kenmerken zich door de volgende punten:

  • Betonvloer met maximale draagkracht van 2.000 kg/m²;
  • Overheaddeur(en);
  • Ruime vrije hoogte van ca. 6,5 tot 8 meter;
  • Eigen parkeerplaatsen per kantoorruimte;
  • Dakverlichting/lichtstraten.

De afmetingen van 300m² tot 3.000m² gelden voor de bedrijfsruimtes. Het kan zijn dat er een kleinere of juist grotere kantoorruimte huren in Amsterdam Zuidoost mogelijk is. Bekijk hiervoor de beschikbare units.

BESCHIKBAARHEID

 

TE HUUR

VERHUURD

Kantoorruimte huren Amsterdam Zuidoost

Heeft u een beslissing gemaakt en wilt u een kantoorruimte huren in Amsterdam Zuidoost? Of wilt u een bedrijfsruimte met kantoorruimte combineren? Neem dan contact met ons op om meer te leren over de diverse mogelijkheden. Wij geven u graag de verschillende mogelijkheden om een kantoorruimte te huren in Amsterdam Zuidoost bij TPZO.

CONTACT

Eigenaar

Urban Industrial
Keienbergweg 25
1101 EX Amsterdam

info@urbanindustrial.nl
020 – 333 14 05

Makelaar

Cushman & Wakefield
Gustav Mahlerlaan 362-364
UN Studio
1082 ME Amsterdam

+31(0)20 800 2000

Auto
Openbaar Vervoer
Lopen

Fiets

Amsterdam Centraal

15 min.

15 min.

30 min.

Station Bijlmer Johan Cruyff Arena

10 min.

13 min.

05 min.

Metrostation Bullewijk

11 min.

04 min.

Schiphol Luchthaven

15 min.

25 min.